Мендель на карантині заробляє в рази більше, аніж сам Зеленський

Прессекретарка українського лідера Юлія Мендель в червні заробила 46,2 тисячі гривень, що своєю чергою є в 1,5 раза більше, аніж отримав сам президент Зеленський за цей час.

Водночас, її червнева зарплата складається з 21 750 гривень посадового окладу, 8 700 гривень надбавки за інтенсивність праці, 15 767 гривень виплат за період службових відряджень і премії.

Юлія Мендель, скрін з відео
Юлія Мендель, скрін з відео

ПриватБанк перейшов на прямі погрози, рахунки українців "варяться" в космічних відсотках: "Ти у прострочці..."

Державний банк "ПриватБанк" продовжує робити клієнтам нерви. Виявилося, що просто взяти кредит і спокійно його виплатити не вийде. В бонус до карти і кредиту йде велика кількість погроз, перерахунків та відсотків. Клієнт банку поділився своїм досвідом роботи у даній фінустанові, і він залишив відгук вельми не найкращий, роботу банку українець оцінив в одну зірку.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Володимир Зеленський обмінявся милостями з президентом Єгипту і "сів на валізи"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Між президентом України і лідером Єгипту було проведено телефонну розмову, в ході якої главою України було оновлено запрошення відвідати з візитом нашу державу після стабілізації ситуації з коронавірусом. Було відзначено, що Ас-Сісі з задоволенням відвідає Україну.

Своєю чергою Володимир Зеленський був зустрічно запрошений Абделем Фаттаха Ас-Сісі в Республіку Єгипет після нормалізації епідеміологічної ситуації.

Президент України Володимир Зеленський, фото: Степан Франко
Президент України Володимир Зеленський, фото: Степан Франко

Даффі Дак або Лох-несське чудовисько: пишногуба мадам зробила ще одну ін'єкцію

22-річна студентка з Болгарії Андреа Іванова зробила собі приблизно 20 ін'єкцій у губи заради схожості з зовнішністю всесвітньо відомої ляльки Барбі. Так, за словами пишногубої дівчини, 28 квітня вона в черговий раз вколола в губи гіалуронову кислоту. Також Андреа зізналася, що бажає і далі змінювати свою зовнішність, у тому числі збільшувати губи.

"Напхані хімією і нітратами": розвінчано найголовніший міф про кавуни

Вважається, що справжні і смачні кавуни достигають не раніше середини серпня, однак цю ягоду спокійно можна купувати вже зараз. Агроном Єлизавета Тихонова розповіла, що вже давно ходять міфи про те, що нібито ранні кавуни буквально напхані різною хімією і нітратами, але це не відповідає дійсності.

Кавун, фото: Getty Images
Кавун, фото: Getty Images