В анексованому Росією Криму знайшли сина політичного в'язня Руслана Сулейманова – трирічного Мусу. Так, його тіло було виявлено під час обшуку зливної ями, яка знаходилася поруч з місцем зникнення.

Про це повідомила кримськотатарська журналістка Ліля Буджурова у Facebook

Варто зауважити, востаннє трирічний Муса грався в пісочниці біля свого будинку в селі Строганівка під Сімферополем. Після цього тисячі активістів та правозахисників розпочали пошуки дитини.

Наразі ж з'ясувалося, що тіло сина Сулейманова знаходилося у зливній ямі, яку, за словами координатора однієї з пошукових груп, перевіряли тричі. Наголошується, що дитина перебувала на глибині декілька днів.

Трирічний Муса

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Жахливе горе. Хлопчика знайшли мертвим у зливній ямі поруч з будинком", - написала журналістка.

До слова, батько дитини Руслан Сулейманов перебуває під арештом у слідчому ізоляторі – 23 липня суд у місті Сочі в РФ продовжив йому арешт до середини вересня.

Він є фігурантом так званої другої сімферопольської справи "Хізб ут-Тахрір" – ісламської організації, яка легально діє в Україні, але заборонена в анексованому Криму як "екстремістська".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Грався в пісочниці": в анексованому Криму раптово зник 3-річний син політв'язня

Як повідомляв Знай. ua, в Путіна натякнули на "тупість" Зеленського: "Все дуже просто"

Також Знай. ua писав, що українських політиків засікли на перевищенні швидкості: чи заплатили вони хоч один штраф