Відома українська акторка, сестра Ольги Сумської Наталя розповіла, як вона тепер ставиться до своєї участі в серіалі "Слуга народу" і виконання ролі мами головного героя, зіграного Володимиром Зеленським. Наталія поділилася думкою не про кіношного президента України Голобородька, а про сьогоднышнього, який зараз очолює державу.

Про це стало відомо завдяки великому інтерв'ю, яке дала Наталя Сумська виданню "Радіо.Свобода".

Наталія Сумська, скріншот: YouTube
Наталія Сумська, скріншот: YouTube

Наталя Сумська заявила, що зміни Зеленського торкнулися після президентської присяги і він став зовсім іншою людиною. У той же час Сумська вказала, що його дуже не вистачає у "95 Кварталі".

"Мені його зараз якраз і не вистачає в тій бізнес-холдинг-організації, яку він залишив. Зеленського зараз не вистачає в "95 Кварталі", він був локомотивом, був надпотужним", – наголосила Наталія Сумська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Наталія зазначила, що в період їхньої спільної із Зеленським роботи над серіалом "Слуга народу", вона його запам'ятала як харизматичного актора і відкритого, позитивну людину. Сумська підкреслила, що з відходом Зеленського в політику він значно змінився.

"Він дуже позитивний на сцені. Взагалі така приємність і людська харизма, звичайно, вражають. Тоді. А зараз людина змінюється. Це чиновник високого рангу. І тут, мабуть, зовсім все... Взагалі це ж відома істина, що людина, коли отримує владу, стає іншим. Це у всіх драматургічних сюжетах описано. Актор і влада – тут якраз цей хід досліджувався", – сказала акторка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська поділилася рецептом улюбленої закуски грузинської кухні: джерело користі і смаку.

Як повідомляв Знай.uа дуже смачно! Салат з теплою печінкою і супчик з фрикадельками від Ольги Сумської.

Знай.uа писав, Ірма Вітовська заговорила про біль українців: "Час виходити з амнезії".