У Росії безвісти зник літак Ан-2 з шістьма людьми на борту. Пошуки тривають з 19 липня, однак навіть через дев'ять днів рятувальної операції зниклий борт так і не виявлено.

Під час пошукової операції Ан-2 в Бурятії обстежено близько 10 тисяч квадратних кілометрів.

"За час з початку пошуків обстежено приблизно 10 тисяч квадратних кілометрів території. Вчора (26 липня - Ред.)- 1,4 тисячі. У пошуках раніше беруть участь два судна - Ан-2 та Мі-8. Поки слідів не знайдено", - повідомили в прес-службі регіонального главку МНС, як передає Gazetа з посиланням на РИА "Новости".

Під Києвому впав і загорівся легкомоторний літак, фото: ДСНС
Під Києвому впав і загорівся легкомоторний літак, фото: ДСНС

До пошуків зниклого в Бурятії літака приєдналися фермери і мисливці. Колеги зниклих льотчиків з авіакомпанії "Фенікс" не втрачають надії, що їхні товариші живі і скоро вийдуть на зв'язок.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати, що ще 19 липня в Бурятії пропав літак Ан-2. Він вилетів в Іркутську область і повинен був вчинити запилення лісів від тутового шовкопряда. Після вильоту літаків перестав відповідати на сигнали. На його борту знаходилися два члени екіпажу і четверо пасажирів. Було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 263 КК РФ (порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності смерть двох і більше осіб).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, біля улюбленого курорту українців впав літак розвідників, є загиблі

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі розбився легкомоторний літак, є загиблі.

Також Знай.ua писав, у Мексиці розбився літак з дітьми на борту.