У понеділок, 27 липня в Києві під будівлею Офісу президента прихильники Порошенка зібралися на акцію протесту проти нової домовленості щодо припинення вогню на Донбасі, яке почало діяти з цього дня.

На акцію прийшли кілька сотень людей. Учасники мітингу звинувачують Зеленського в державній зраді і заявляють, що "українську армію атакували з тилу".

Припинення вогню, судячи з підписаного в Мінську з документу, буде супроводжуватися безпрецедентними заходами - наказами по армії, заборонами навіть на розвідку, на вогонь снайперів, на використання дронів, а в підрозділи на передову відряджені спеціальні контролери, щоб не допустити випадкових інцидентів.

Протестувальники вимагають зокрема скасувати роззброєння армії у зоні конфлікту, висловлюють обурення через заборону бійцям ООС не лише стріляти у відповідь, а і проводити розвідку.

Мітингарі також вимагали, щоб до них вийшов президент, вони скандували "Зелю, геть!", а в руках тримали плакати з написами "Росія — ворог", "Жодного перемир'я з ворогом", "Зеленського геть", "Захистимо армію" та ін.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Акція "Наша армія - миру гарант, а Росія - окупант"

Geplaatst door Цензор.НЕТ op Maandag 27 juli 2020

У той же час в мережі оприлюднили відео з передової. У кадрі молодий захисник України жартує над "зрадою зрадною" і говорить, що насправді ніхто зброю у військових не відбирав.

"Все в нас є, все на місці, ми готові до виконання бойового завдання", - говорить військовослужбовець.

Військовослужбовець також передав "вітання" тим, хто роздуває "зраду" і побажав їм сидіти вдома і менше говорити дурниць.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Федина закликає українців на протести, поки Порошенко полетів на море

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі бойовики перед припиненням вогню почали жорсткий наступ – стріляють з усього, що мають.

Також Знай.ua писав, українські патріоти жорстко пройшлися по новому перемир'ю Зеленського.