28 липня на одному з курортів півдня України сталася чергова трагедія, пов'язана із водою: на Херсонщині 33-річний сержант Національної поліції загинув, намагаючись врятувати потопаючих дітей.

Як повідомляє Міністерство внутрішніх справ України у своєму Facebook, співробітник Новокаховського міжрайонного відділу обласного управління поліції охорони відпочивав із сім'єю на Арабатській стрілці, бувши не під час виконання обов'язків, коли побачив, що групу підлітків на надувних колах хвиля й течія відносять на глибину.

Поліціянт першим кинувся на допомогу до дітей, за ним пішли інші відпочиваючи. Але коли дітям допомогли дістатися берега, виявилося, що сержант зник. Його почали шукати та знайшли загиблим - в нього не вистачило сил доплисти назад.

У пресслужбі поліції області повідомили, що наразі обставини загибелі поліцейського з’ясовує слідство.

"Родину старшого сержанта, котрий віддав своє життя заради інших, керівництво поліції охорони не залишить без уваги, підтримки й допомоги", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Літо на воді збирає багату "данину" людськими життями: так, тільки за червень 2020 року на водоймах загинуло понад тридцять дітлахів. У Державній службі з надзвичайних ситуацій неодноразово просили українців дослухатися до рекомендацій рятівників, не залишати дітей на воді без нагляду та слідкувати за іхнім станом.

Нагадаємо, раніше Харківський Ромео жорстко помстився коханій, сусіди тільки ахнули - "Впала з балкона!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Херсоні матір за руки тримала падаючу з балкона дівчинку до приїзду рятувальників

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром малюк розбився на смерть, випавши з вікна - місто у жалобі