У світі триває пандемія коронавірусної інфекції covid-19. Станом на вівторок, 28 липня, у світі підтверджено понад 16 млн випадків зараження. З В'єтнаму прийшли дуже тривожні новини, там виявили нову мутацію коронавірусу.

Про це стало відомо завдяки публікаціям місцевих ЗМІ, в мережі вже опублікували сюжет одного з в'єтнамських телеканалів, на якому можна побачити, як співробітники санітарної служби дезінфікують вулиці міста.

За інформацією журналістів, новий штам агресивніший, він мутував в одній з лікарень міста. Він швидше розмножується і швидше викликає у хворих перехід до важкого стану. У Дананзі (населення 1,1 млн осіб) обмежено в'їзд та виїзд до міста наземного транспорту і робота громадського транспорту.

В'єтнамське місто Хойан, яке знаходиться в провінції Куангнам, повністю закрито для туристів з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Коронавірус у В'єтнамі, скріншот: YouTube
Коронавірус у В'єтнамі, скріншот: YouTube

Таке рішення було прийнято після виявлення за останні дні нових випадків зараження на коронавірусну інфекцію в розташованому неподалік від Хойа місті Дананзі та у сусідній провінції Куангнгай.

При цьому в'єтнамські вчені проаналізували геном коронавірусу у заражених й з'ясували, що цей різновид інфекції заразніший.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гетманцев з "Слуги народу" захворів на коронавірус: "Звідки підчепив, не знаю".

Як повідомляв Знай.uа в Україні за добу 919 нових хворих коронавірусом, 13 померло.

Знай.uа писав, сонячна Болгарія спростила в'їзд для відпочинку українців: лише одна умова.