"Луцький терорист" Максим Кривош, котрий 21 липня захопив у Луцьку автобус із людьми, перед тим, як здатися правоохоронцям, нібито вибачився перед заручниками і роздав їм гроші.

Про це повідомляє телеканал "Аверс", журналісти якого, посилаються на власні джерела та слова потерпілих, зняли сюжет про "щедрість" Кривоша.

"З власних джерел нам стало відомо, що у сумках Максима Кривоша, який захопив у Луцьку автобус з закручниками, були не лише вибухівка та петарди, але й повні запаковані пачки іноземної валюти. Якби ж то знаття, що луцький теракт так добре закінчиться, а в кінці ще й роздаватимуть гроші, у заручники вишикувалася б черга", - йдеться в сюжеті телеканалу.

Кривош нібито пропонував заручникам "взяти пачки з доларами", які він тримав у своїй сумці. Однак, зі слів деяких потерпілих, валюта була у гривнях і сувенірною, і терорист просив заручників взяти грорші лише "на пам'ять".

Інші ж джерела кажуть, нібито гроші таки були справжніми і звільнені заручники їх взяли. Але оскільки забрати всі з автобусу не встигли, тому у момент спецоперації купюри начебто були розкидані в салоні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У той же час в поліцейському протоколі ні про які гроші не згадується. Адвокат Кривоша Сергій Тиможинський заявив, що під час затримання у його підзахисного вилучили особисті кошти в сумі до 500 гривень. Про інші гроші на місці теракту йому невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підозрюваний у пособництві луцькому терористові Дмитро Михайленко заперечує свою провину і називає Кривоша шахраєм

Як повідомляв портал Знай.ua, Луцькому терористові Кривошу оголосили підозру

Також Знай.ua писав, заручниця "луцького терориста" зробила відверте зізнання