Жителька Луцька, яка була однією зі звільнених заручників "терориста", що напередодні захопив у автобус просто в серці Волині, зізналася, що і досі відчуває себе не дуже добре. Так, вона боїться зайти в громадський транспорт, перебувати в людних місцях і лякається занадто гучних звуків.

Про це вона розповіла для місцевого видання ВолиньPost.

За словами жінки, вона з самого початку звернула увагу на Максима Кривоша, який і захопив автобус, адже сиділа з ним на сусідніх лавках. Він був з трьома великими сумками та до останнього не знав, в який автобус сісти - вибирав між двома, заглядаючи то в один, то в інший.

"Він нам (Максим Кривош – ред.) говорив, що навчався в духовній семінарії впродовж двох місяців, але не побачив там нічого духовного. Говорив, що ненавидить всі релігії. Після таких слів було страшно навіть шепотіти молитву, тому я молилася тільки в розумі", – згадує жінка слова "терориста" майже відразу після захоплення.

Також вона зізналася, що після звільнення до них підійшли медики, запитали, чи потрібна допомога, виміряли тиск. Психологи в той вечір з жінкою та її чоловіком не спілкувалися.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Акт тероризму у Луцьку, скріншот: YouTube
Акт тероризму у Луцьку, скріншот: YouTube

"Не знаю, може серед медиків і були психологи, але з нами вони не говорили. Може на всіх не вистачило психологів. Не знаю, я в той момент про це не думала. Я хотіла якомога швидше до дитини. Нас просили вийти до журналістів, які чекали біля центрального входу в готель "Україна". Але, коли вдома чекала дочка, не до коментарів. Ми запитали, чи є чим нас підвезти додому. Нам відповіли, що ні. Ми взяли таксі і поїхали", – згадує жінка завершення дня, яке сьогодні називає найстрашнішим в своєму житті.

На наступний день після полону "луцького терориста" жінка звернулася до лікаря - у неї дуже боліла голова, вона всю ніч не спала. Зараз жінка приймає сильне заспокійливе. Її чоловік теж відчуває себе зле.

"В транспорт досі сісти можу. Не знаю, коли це мине. Навіть складно вийти просто до магазину, в людне місце, боюся гучних звуків. Такі симптоми, наприклад, і у мого брата, який вже тривалий час в АТО", – поділилася жінка.

Луцький терорист, скріншот: YouTube
Луцький терорист, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше теракти в Україні і світі - журналіст знайшов дивні збіги в "луцькому інциденті"

Як повідомляє портал "Знай.ua", луцькому терористові Кривошу оголосили підозру: деталі суду і кадри з засідання

Також "Знай.ua" писав, що лЛуцькому терористові Кривошу обирають запобіжний захід - балакучий і задоволений Зеленським