Українці часто привозять автомобілі з-за кордону. Найчастіше, така покупка виходить дешевше, в порівнянні з придбанням авто в Україні. Однак, на жаль, у цій сфері процвітає шахрайство. Багато нечесні люди намагаються нажитися на довірливих людях, а потім ще й мають нахабство їм чимось погрожувати. Однією з таких історій поділився користувач Facebook Alexander Chernyavsky. “Людину кинули на мотоцикл”, заявив він.

Історія почалася з замовлення на пригон мотоцикла Suzuki. Шахраї взяли кошти, однак, судячи з усього, палець об палець не вдарили. Коли користувач почав з'ясовувати, що ж саме сталося, і чому немає замовлення, йому почали погрожувати тим, що “повісять” на нього інші пригоны, і йому доведеться платити за кожен по 8500 гривень податку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також погрожували йому, що опублікують дані його паспорта у відкритих джерелах. Проте користувач стояв на своєму, і в результаті шахраї просто перестали йому відповідати.

Alexander Chernyavsky заявив, що загальна сума шахрайства склала майже 11 000 гривень, які він вніс в якості авансового платежу. Користувач також опублікував усі паспортні дані шахраїв і просить передплатників допомогти з поширенням даних, щоб більше ніхто не попався на вудку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у центрі Києва елітний кортеж вилетів на зустрічну смугу, патрульні "не помітили".

Як повідомляв Знай.иа, чернівчанка на евробляхе збила дітей на велосипедах, все дуже погано.

Знай.иа писав, хто їздить на машині з вашим номером? Українців попередили про гіршому, підлість автопреступніков не знає кордонів.