Збільшення штрафів за викидання сміття повз спеціально відведених місць – одна з найбільш корисних заходів для виховання культури у суспільстві. На жаль, на вулицях, у лісах, на пляжах нашій країні валяються мільйони тонн сміття. Заклики до свідомості не працюють, тому треба карати ударами по гаманцю. Перший покараний вже є.

Телеграм-канал “Народний Ревізор” опублікував відео, на якому співробітники Національної Поліції затримали чоловіка, який кинув сміття повз урни. Людина уявив себе баскетболістом, і хотів викинути папірець з відстані, однак промахнувся. Піднімати папірець, по всій видимості, було вище його гідності. “Та у мене просто спина болить”, намагався виправдатися порушник. Смітити, однак, спина не болить.

Тепер порушникові загрожує штраф до 1700 гривень. Тепер ці гроші підуть на оплату послуг людей, які роблять наші вулиці чистими. Занадто багато людей в нашій країні, по всій видимості, страждають від “болю в спині”. Що ж, якщо у всіх людей “болить спина”, і вони самі не можуть підняти свої папірці, пляшки і недопалки, тоді нехай вони заплатять тим, у кого немає таких проблем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, навчальний рік 2020: коли почнеться і що говорять у Кабміні.

Як повідомляв Знай.иа, в Запоріжжі відкриють дитячі табори.

Знай.иа писав, "Лежать на брудних пелюшках і смокчуть гумові рукавички": як лікують новонароджених в Києві.