На українському курорті напали на соратника Зеленського – нардеп отримав по обличчі

У курортному селі Залізний Порт, що в Херсонській області, невідомий напав на народного депутата від фракції "Слуги народу" Андрія Одарченка. Зловмисник підбіг до політика та, вдаривши його в обличчя, втік.

Андрій Одарченко, фото: Facebook
Андрій Одарченко, фото: Facebook

Слуга народу Стріхарський напав на жінку в ресторані: камери спостереження зафіксували момент "Х"

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Стрихарский влаштував конфлікт у ресторані і навіть напав на свою дружину. Потім за його командою охорона побила чоловіка, який намагався заступитися за жінку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ФСБ затримали моряка Чорноморського флоту: закидають шпигунство для України

В окупованому Криму, Севастополі, російська ФСБ затримала військовослужбовця Чорноморського флоту Росії. Йому закидають шпигунство на українські спецслужби.

Названо мінімальний бал ЗНО для вступу до ВНЗ

Мінімальний бал для права на отримання бюджетного місця у вищому навчальному закладі України складає 125 балів. Абітурієнти, які склали ЗНО на меншу кількість балів зможуть розраховувати лише на контрактну форму навчання.

Університет, скріншот відео
Університет, скріншот відео

В Україні почне працювати е-квиток на транспорт: Криклій пояснив важливі нюанси

Вже в серпні повинен запрацювати проект по запровадженню єдиного е-квитка на всі види транспорту. Його підтримали на засіданні Кабміну. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Міністр зазначив, що Україна стане однією з небагатьох європейських країн, в яких буде запущена дана програма не тільки в межах одного міста.

електронний квиток
електронний квиток