Західні області України знову охопила негода. Зливи викликали зсуви і обвали дерев на Закарпатті. Місто Острог у Рівненській області затопило, а в Хмельницькій області випав великий град.

Так, в Шепетівці на Хмельниччині пронісся потужний буревій. Через негоду все місто залишилося без води, а на районних електромережах сталася аварія.

Як повідомляє сайт Шепетівки, 29 липня через відключення електрики в місті і селі Кам'янка перестали працювати насосні станції. Водопостачання обіцяють відновити, як тільки ліквідують аварійну ситуацію.

Крім того, сильні пориви вітру повалили дерева в парку. Зокрема, на вулиці Радищева і на Проспекті Миру. А зі стели стадіону "Локомотив" вітром зірвало вивіску і зовнішню обшивку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Деякі райони Шепетівки засипало великим градом, який побив урожай. Крім того, злива залила городи. Аграрії наразі вивчають, яких збитків негода завдала полям.

До ліквідації наслідків негоди приєдналися рятувальники та працівники комунальних служб.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Негода накоїла біди на запорізьких курортах

Як повідомляв портал Знай.ua, улюблений курорт українців накрило градом
На Прикарпаття знову обрушилася негода. У популярному серед українців курортному місті Яремче випав потужний дощ з градом, який побив весь урожай місцевим жителям.

Також Знай.ua писав, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.