Українці стали свідками жахливої недбалості дорослих щодо заходів безпеки з дітьми на дорогах - у старенький автомобіль ВАЗ змогли помістити не менше 13 осіб шкільного або дошкільного віку. Машина їхала дорогою до українського курорту Кирилівка, тому, скоріш за все, малечу везли на відпочинок до моря.

Про інцидент розповідає телеграм канал "Украина в шоке".

"На море з комфортом.

По дорозі на курорт Кирилівка помітили ВАЗ утрамбований дітьми. Очевидці нарахували 13 щасливчиків.

Безпека понад усе", - йде мова в оригінальній публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Автомобіль порушника, фото Telegram
Автомобіль порушника, фото Telegram

До посту прикріплена фотографія, на якій і можна побачити авто ВАЗ білого кольору. Через заднє скло можна побачити не менш як п'ять дитячих голів.

Очевидно, жодної мови про те, щоб малеча знаходилася в дитячих кріслах мова не йде.

Проблема з таким способом перевезення пасажирів реальна, хоча багато українців і схильні її ігнорувати: у випадку ДТП діти майже не матимуть шансів на виживання. Саме задля уникнення трагічних наслідків і запроваджене відповідне правове регулювання цього питання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Яремче під жінкою з дітьми провалилася дорога - "Мамо, мені страшно".

Як повідомляв портал Знай.ua, Листи автофіксації порушень ПДР відправляються колишнім власникам – як не платити штраф за іншого.

Також Знай.ua писав, Засади в кущах і розширені повноваження копів - що готує автомобілістам новий закон.