Відомий блогер полоснув себе лезом по горлу просто в суді

Одеський блогер Стас Домбровський перерізав собі горло просто під час судового засідання. Таким чином він виступив проти Зеленського.

Домбровський стверджує, що кримінальну справу проти нього сфабрикували, а головним винуватцем репресій проти себе називає Зеленського, якого регулярно критикує.

Кравчук відмовляється давати Донбасу особливий статус

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський призначив Леоніда Кравчука головою української делегації в Тристоронньої контактній групі. Кравчук сказав, що є два можливих компромісу з Донбасу, однак це не стосується особливого статусу регіону.

Леонід Кравчук, скріншот: YouTube
Леонід Кравчук, скріншот: YouTube

Карантин відродив нелегальні схеми пропусків до Європи: "Паспорт, авто та 100 євро"

В умовах пандемії вибір країн для подорожі суворо обмежений, а країни ЄС і зовсім закрили свої кордони, поки кількість хворих не знизиться.

Тим не менш заповзятливі українці знайшли спосіб законно потрапити на територію ЄС. І навіть заробляють на співвітчизниках. В Україні вже функціонує ціла інфраструктура з підприємств, які за 100 євро допомагають оформити документи для успішного виїзду в Євросоюз.

Перетин кордону, скріншот: YouTube
Перетин кордону, скріншот: YouTube

Мінсоцполітики України пообіцяло пенсіонерам підвищення виплат: коли і як відбудеться зростання

У Мінсоцполітики розповіли про комплексну програму уряду з підвищення пенсій і анонсували збільшення виплат до кінця цього року.

Зусилля були спрямовані в першу чергу на незаможних, і вдалося підвищити пенсії за поріг 2000 грн для понад 2 мільйонів громадян. Про це розповіла міністр соціальної політики України Марина Лазебна.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Клієнтів ПриватБанку доводять до відчаю кредити шахраям

Клієнтка Приватбанку поскаржилася на те, що банк не тільки не захищає кошти від шахраїв, але і нараховує відсотки на вкрадений кредит і радить позичити гроші у рідних.