Клієнтка Приватбанку поскаржилася на те, що банк не тільки не захищає кошти від шахраїв, але і нараховує відсотки на вкрадений кредит і радить позичити гроші у рідних. Обурений відгук жінка залишила на сайті Мінфін.

"ПриватБанком користувалася довго. В принципі, була задоволена і кількістю відділень і банкоматів… Поки не стала жертвою шахраїв. Так, і коли передзвонила на 3700, мені підтвердили, що це дзвонить ЇХ служба безпеки!!! Не убуду зараз розписувати всі подробиці, хочу сказати тільки одне — я одразу звернулася в поліцію. Надала всі аудіозаписи телефонних розмов. У поліції порушили кримінальну справу — їм вистачило для цього підстав! Але Приват-Банк вирішив, що їм недостатньо підстав, і тепер вимагає виплатити їм не тільки тіло кредиту, але і всі відсотки по кредиту! І документ з поліції їм не указ!", - пише жінка.

Жінка зізналася, що вона в розпачі і не знає, звідки брати гроші.

"Чесно кажучи, я просто в розпачі… Таких грошей у мене немає… А навіть якщо б і були моїми грошима користуються шахраї (до речі, які чомусь знали, які карти зареєстровані на мій номер телефону), але я повинні оплачувати весь банкет, включаючи відсотки! Поки ти клієнт — тобі посміхаються і махають, але якщо тебе обікрали — вийми та поклади! "Позичте у своїх знайомих і родичів", як мені сказали на гарячій лінії! Тільки вдумайтеся — вас обікрали, а ви ще повинні за все це платити, та ще й з відсотками! І кримінальну справу для банку — не указ! НІКОЛИ не користуйтеся їх кредитними картами, ваші дані зливають шахраям (до речі, про що мені прямо сказали в поліції) а Вас потім змусять ще це все оплачувати!", - пише шокована жінка.

В Приватбанку відповіли, що проаналізували ситуацію жінки і пояснили, що банк ніколи не телефонує клієнтам з вимогою терміново зняти гроші або перерахувати їх на мобільний рахунок. При цьому про те, як вони можуть допомогти клієнти в ситуації, яка склалася, вони не сказали нічого.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк підловили на видачу кредиту третім особам.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк звинуватили в махінаціях зі страховкою.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк підловили на неіснуючі послуги.