У мережі з'явилося досить жорстке відео, на якому було зображено так звану "ліквідацію" полтавського терориста Романа Скрипника. Поліція вже повідомляла, що терорист підірвався на власній гранаті, також у нього стріляли спецназівці загону КОРД.

Читайте Знай Google News!

Дане відео опублікував міністр МВС України Арсен Аваков в мережі Twitter.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Нічні події в Опішні. На жаль, знову неадекватна поведінка "полтавського терориста", який кілька днів переховувався. Внаслідок злагодженої роботи поліцейських — зловмисника було ліквідовано снайпером і підірвався на власній гранаті. Дякую поліції за професійну роботу!", - повідомив Арсен Аваков.

Також варто нагадати нашим читачам, що поліція почала пошуки втікача 23 липня в районі села Великий Байрак Миргородського району. А вже 1 серпня його було знайдено в 60 кілометрах від того місця - в нежилому будинку в околицях Опішні. Заступник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що під час затримання Роман Скрипник, погрожуючи гранатою знову взяв в заручники поліцейського, тому його застрелив снайпер КОРДу.

"1 серпня близько 2 ночі біля села Опішня було виявлено особу схожу з орієнтування на розшукуваного злочинця. На місце прибув наряд СРППУ і було встановлено контакт та підтверджена особа розшукуваного. Поліцейські СРППУ діючи відповідно до інструкції перебуваючи в контакті із злочинцем тримали ситуацію під контролем. На місце прибули спецпідрозділи, в тому числі КОРД. Так як, злочинець дістав гранату і загрожувала небезпека, було дано команду на ліквідацію і снайпер КОРДу зробив постріл. Після чого стався вибух гранати. Поліцейському вдалося уникнути пошкоджень, в даний час на місці працює слідчо-оперативна група ДБР, Нацполіції, під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області.", - повідомили в Нацполіції після спецоперації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, полтавський терорист знову взяв заручника і був ліквідований — висмикнув чеку та отримав кулю в лоба.

Як повідомляв Знай.uа "Полтавського терориста" Скрипника ліквідували на 9 день пошуків: "Він сам обрав свій шлях...".

Знай.uа писав, Геращенко "поховав" полтавського терориста Скриптика в кукурудзі.