З'явилася інформація, що чоловік, який жорстоко побив і намагався зґвалтувати в купе пасажирку поїзда Анастасію Лугову, просив не викликати копів і готовий був заплатити, щоб ця справа не розголошувалася. Про це чоловік постраждалої повідомив "5 каналу".

Так, чоловік Анастасії стверджує, що чоловік їхав поїздом Маріуполь-Київ "зайцем". Через це провідники також не хотіли, щоб на місце події викликали наряд поліції. До того ж, вони самі готові були заплатити Анастасії.

"Провідники говорили не викликати поліцію, він готовий заплатити. Настя сказала, що ніяких грошей від нього не візьме. Тоді провідники сказали, що вони готові заплатити. Запропонували хабар, щоб справу не доводили до суду, тому що їх звільнять з роботи", – поділився чоловік постраждалої.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Арізоні поїзд зійшов з рейок і загорівся просто на мосту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дівчину з дитиною намагалися зґвалтувати в купе київського поїзда.

Також "Знай.ua" писав, що через посилення карантинних заходів "Укрзалізниця" заборонить зупинятися поїздам в деяких населених пунктах.