Овен

У період з 3 по 9 серпня постарайтеся вирішити всі конфлікти, щоб почати новий тиждень з чистою совістю. Зірки також обіцяють вам несподівані, але дуже приємні грошові сюрпризи - висока ймовірність того, що ваше фінансове становище сильно зміниться в кращу сторону.

Телець

Цей тиждень для вас буде дуже схожою на казино. Спочатку вам може казково везти, але потім ви можете втратити все і відразу. Тому варто бути дуже акуратними в цей період часу.

Близнюки

В цей час великий ризик того, що всі справи будуть залишатися на стадії починання. Тому до чогось важливого краще не приступати, відкладіть це на потім.

Рак

Цей тиждень стане для вас просто чудовою в плані особистих відносин. З високою ймовірністю ви зустрінете другу половинку. Для сімейних Раків і тих, хто в стосунках, зірки готують море романтичних вражень.

Лев

А у вас можливі досить великі зміни, які будуть залежати не від вас. Тому потрібно постаратися бути максимально уважними, і з усіма мати хороші відносини.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Діва

На цьому тижні постарайтеся себе присвятити гарним речам. Віддайте старі речі нужденним, врятуйте бездомне кошенятя, надайте допомогу тим, хто її потребує.

Терези

А у вас можливі досить значні сварки з близькими вами людьми, при тому такі, що вам захочеться сховатися. Але робити цього не потрібно, постарайтеся все вирішити полюбовно.

Скорпіон

Тиждень буде досить складним і енерговитратним, тому, якщо ви хочете провести її в спокої, то краще вимкніть телефон і соціальні мережі взагалі.

Стрілець

А ви на цьому тижні будете намагатися зробити щось дуже емоційний. Після спокійного періоду стає дуже нудно. Але робіть це дуже акуратно, щоб нікому не нашкодити.

Козеріг

Не потрібно сильно поспішати, поумерьте свій запал. До того ж, постарайтеся порахувати свої витрати, можливо ви заробляєте набагато менше.

Водолій

Початок тижня буде не кращим часом для нових справ. А ось друга половина прекрасно для цього підійде. Тому, в другій половині цього тижня потрібно постаратися зробити роботу над помилками.

Риби

Ви, звичайно, зумієте зробити всі заплановані справи, але зі скандалами, тому потрібно проявляти терпимість. До того ж на цьому тижні потрібно бути акуратними, тому що є ймовірність пограбування.