Скандально відома дитяча письменниця, затята захисниця української мови Лариса Ніцой показала відео, де бійці Батальйону Аратта читають її книжки. За її словами, покійний комбат Червень, допомагав їй виховувати українських дітей. Боже, у скількох школах він побував або сам, або на відео, яке зняв з позицій.

Про це стало відомо завдяки допису, опублікованому на її сторінці у facebook.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Бійці! Читають дитячі книжки! Це був ще той педагогічний виховний момент. Діти дивилися те відео на моїх зустрічах і хапалися за книжки теж", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Попри те, що він до війни був ветеринаром, рятував тварин, він би був неймовірним засновником школи. Я завжди йому казала, що він повинен був стати педагогом. Він, власне, ним і був на війні. Бо хто такі комбати?..

"В останню нашу зустріч він сказав, що мабуть досить. Україні він послужив славно, 6 років війни, пора і власним дітям подарувати батька, а дружині чоловіка. Ми саме йшли зі школи з зустрічі з учнями. Я й поділилася, що мрію вже багато років про власну школу. Українську. Але життя постійно мене кидає на вирішення інших задачок. Розповіла, концепцію школи, як я її бачу. Навіть учителів маю, які там працюватимуть на спільну українську шкільну справу. А він так подивився й каже: - А що, цікава тема. Мені заходить. В мене ж четверо діток. Я саме ламаю голову, куди їх далі віддати. Яку школу вибрати. Мені важливо, де вони вчитимуться. Що треба? Кажу: - Приміщення. - Ок. Я займуся. А через кілька місяців у нього діагностували рак", - пише Ніцой.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Радою спалили українську мову, біля багаття влаштували ціле дійство.

Як повідомляв Знай.uа у Києві під Радою палять багаття і б'ють в бочки, у хід пішли димові шашки - другий Майдан.

Знай.uа писав, одіозний "слуга народу" і затятий прихильник російської мови потрапив до бази "Миротворця": що накоїв нардеп.