У вівторок, 4 серпня, майже по всій території України очікується сонячна, спекотна і суха погода. Цьому сприятиме антициклон. Середня температура повітря в областях країни буде коливатися від +25 до +31 градуса.

Читайте Знай в Google News!

Таким чином вівторок почне досить посушливий тиждень, а в подальшому спека тільки посилиться. Про це повідомляє відомий синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Всюди в Україні – без опадів і переважно сонячно. Вітер південний або південно-східний, 3-8 метрів на секунду", - написала вона.

За прогнозом Діденко, найспекотніше буде на Закарпатті, Прикарпатті, Львівщині, Хмельниччині, Черкащині та Херсонщині. Там повітря прогріється до +28 +30 градусів. Трохи прохолодніше буде на Сумщині - +25 +27 градусів.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Києві в цей день буде сухо і ясно. Температура повітря в столиці буде в межах +28 +29 градусів.

В Україну повертається спека. Завтра температура повітря вдень становитиме +25+31 градус. Прогноз взагалі буде...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 2 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

4 серпня відзначається день святої мироносиці рівноапостольної Марії Магдалини. З колишніх часів в цей день остерігаються робити польові роботи: градом поб'є, грозою уб'є, тому що цей день вважається і часто буває громовим. Наші пращури помітили, якщо в цей день грім гримить безперервно, то буде град.

погода на 4 серпня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найжаркішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильніше і сильніше.

Як повідомляв портал Знай.ua, в серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обертається катастрофою.