Українці часто потрапляють в неприємні ситуації через якість придбаних продуктів “з сюрпризами”. Черговий “подарунок” отримав клієнт супермаркету АТБ в Херсоні на вулиці Ушакова.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне фото опублікував Telegram-канал “Народний ревізор”.

"Занадто багато живих бактерій. Усе частіше до нас звертаються покупці з подібною проблемою: терміни придатності в порядку, а в йогурті вже завелася пліснява. Ось і цього разу покупець відкрив упаковку і був вражений жахливого запаху і грибка. Рекомендуємо брати максимально свіжу молочну продукцію, бажано, щоб до закінчення терміну придатності було не менше 6-7 днів", -йдеться у повідомленні.

АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор
АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Залишається лише ще раз закликати людей до пильності. Перед тим як купити якийсь товар, уважно огляньте його, чи немає на ньому чогось дивного. Перевірте цілісність упаковки.

Переконайтеся в тому, що у продуктів харчування не закінчився термін придатності. І якщо вас хоч якийсь момент бентежить в товарі, відмовтеся від його придбання, і візьміть іншу упаковку або банку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Варто нагадати, що напередодні в Росії, а точніше в Калінінграді, під час відкриття магазину "Пятерочка" PR-менеджер, яка також приїхала на подію, назвала місто "з@лупою", чим сильно образила місцевих жителів.

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"