У середу, 5 серпня, майже у всіх областях України погода буде в основному сонячною та спекотною. Однак в деяких західних регіонах можливий дощ. Температура повітря в середньому становитиме +29 +31 градус.

Відомий синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook повідомила, що середа в Україні буде спекотною. Щодо західної частини України, то сюди підійде атмосферний фронт. Тому в цих регіонах слід очікувати періодичні грозові дощі, але не скрізь. Зокрема, на Тернопільщині та Хмельниччині без істотних опадів.

За словами синоптика, вдень дощі будуть не такими сильними, але ймовірність залишиться. Там, де йтимуть дощі, температура повітря +22 +26 градусів. Вітер дутиме зі сходу і північного сходу, швидкість 5-10 метрів на секунду.

У Києві в середу буде сонячно і спекотно. Температура повітря складе близько +30 градусів.

Середа в Україні буде спекотною. Завтра вдень розраховуйте на +27+32 градуси. Багато буде сонця і білих красивих...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 4 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

5 серпня вшановується пам'ять Почаївської ікони Божої Матері і мученика Трохима. На полях у цей час закінчувалося прибирання. Наші пращури помітили, що серпневі роси - до гарної погоди.

погода на 5 серпня, скріншот с сайта Укргідрометцентр

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найжаркішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильніше і сильніше.

Як повідомляв портал Знай.ua, в серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обертається катастрофою.