МОЗ попереджує: друга хвиля коронавірусу на підході

Україна очікує зростання кількості заражень коронавірусом в рамках другої хвилі пандемії, яка торкнеться всієї Європи. Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив про це на брифінгу. За його словами, динаміка поширення COVID-19 на цей час стрімко зростає в країнах Західної та Центральної Європи. Особливо число заражень продовжує зростати в Німеччині, Швейцарії та Іспанії.

Віктор Ляшко на брифінгу, скріншот: Youtube
Віктор Ляшко на брифінгу, скріншот: Youtube

Курорти Карпат скували кілометрові затори, люди добираються пішки

Нещодавно стався пік за перевантаженнями туристичних маршрутів на таких локаціях у Карпатах як Синевир, Шипіт, водоспад Кам'янка та фортеця Тустань. Так, на дорогах утворюються кілометрові пробки. Про це написав засновник однієї з туристичних компаній Ігор Губіліт на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

затори в Карпатах, фото з Facebook
затори в Карпатах, фото з Facebook

"Припиніть брехати": Лукашенко зробив сміливу заяву після витівки Кремля

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що затримані під Мінськом найманці російської ПВК Вагнера повинні відповісти в разі порушення законодавства держави, і закликав РФ не підривати обстановку в його країні.

Лукашенко, скріншот з youtube
Лукашенко, скріншот з youtube

Вибух як в Хіросімі і 3 тисячі поранених: як зараз виглядає Бейрут і що відбувається

Азіатські і світові ЗМІ продовжують висвітлювати ситуацію в Лівані. Вдень 4 серпня у столиці держави Бейруті стався потужний вибух. Зараз нарешті з'явилися дані про загиблих і постраждалих. Зокрема офіційна влада спочатку заявили про 10 осіб, потім з'явилася інформація, що вбито близько 50 осіб. Ще понад 2700 осіб поранені.

Бейрут, скріншот
Бейрут, скріншот

Кривош оголосив голодування, а заручниця не змогла прийти до тями - що сталося після теракту в Луцьку

З дня захоплення заручників луцьким терористом минуло вже два тижні. Засоби масової інформації приділили багато уваги причинам події. Висувалося кілька версій події, в тому числі говорили і про можливий "спектакль", який був розіграний деякими політсилами в світлі прийдешніх виборів до місцевих рад.

Затримання "Луцького терориста", фото з соцмереж
Затримання "Луцького терориста", фото з соцмереж