Вдень 4 серпня в столиці Лівану, Бейруті, стався потужний вибух. Зараз нарешті з'явилися дані про загиблих і постраждалих. Ударна хвиля була настільки колосальною, що постраждали всі заклади, які знаходились поруч. Її відгомони зафіксували навіть на Кіпрі, який знаходиться в 250 кілометрах від столиці Лівану.
Читайте Знай в Google News!

А це відео з камер відеоспостереження всередині одного з магазинів під час вибуху в порту Бейрута. Вхідні двері просто вирвало на вулицю.

Встановлена причина вибуху в Бейруті – детонація 2700 тонн конфіскованої аміачної селітри, яка зберігалася на складах багато років. Зараз число жертв зросло до 73 осіб.

На фото Бурдж-Халіфа – найвища будівля в світі, яку пофарбували в кольори прапора Лівану.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Безперервна пожежа, десятки зруйнованих будівель, всюди медики, рятувальники і поліція. Так виглядає ранок в Бейруті. За оновленими даними, при вибуху в ліванській столиці постраждали більше чотирьох тисяч чоловік. За останніми даними від вибуху загинули 78 чоловік.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше ми писали, що у Бейруті стався надпотужний вибух.