На українських курортах небезпечно відпочивати. Там не хочуть створювати інфраструктуру, яка б сприяла безпеці.

Читайте Знай в Google News!

Переповнені вітчизняні курорти в ковідное літо стають Меккою для кримінального елементу, який також засидівся на карантині. Злодії, грабіжники, ґвалтівники, шахраї та інші "джентльмени удачі" стягуються ближче до стомленим сонцем відпочиваючим. Як результат в поліції констатують небувалий сплеск пляжної злочинності.

Є випадки, коли злодії маскуються під продавців - наприклад, креветок або "пахлави медової". Але, на жаль, постраждалих багато, а затриманих мало. Відпочиваючі не поспішають звертатися в поліцію, оскільки не вірять в успіх розслідування.

відпочинок на природі, скріншот з відео
відпочинок на природі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У сімейної пари з Чернігова своя історія, що відбулася в Затоці. Вони з маленькою дитиною оселилися на одній з баз відпочинку. Одного ранку, прокинувшись, не знайшли в кімнаті планшет і мобільний телефон, залишені заряджатися. Тобто злодій зайшов до них у кімнату серед ночі і вкрав гаджети разом з зарядкою.

А Олена з родиною ввечері на вечері в одному з ресторанів в Бердянську навіть не помітила, як залишилася без сумочки, яку вона повісила на спинку стільця. А в ній були ключі від авто, техпаспорт і права, а також гроші, які сім'я, боячись залишити в номері готелю, завжди носила з собою. Адже в номерах сейфа немає.

В Одесі на одній з центральних вулиць на дівчину буквально налетів хлопець. Штовхнув її плечем, а коли вона збиралася зробити йому зауваження, він здер з її шиї ланцюжок з кулоном і був такий.

Пляж Чорного моря, скріншот: YouTube
Пляж Чорного моря, скріншот: YouTube

У підлітка в Скадовську невідомий вирвав з рук телефон.

Але найгірша ситуація була в Затоці. У червні ВІЛ-інфікований місцевий житель зґвалтував двох дівчат. На щастя, швидко затримали злочинця.

І це вже не кажучи про заїжджених аферах. Забронювали і сплатили житло, а "господар" пропав. Або ж вночі зняли номерні знаки з машини і за 300 грн пропонують повернути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблені курорти українців знову під забороною: МОЗ оновило список країн "червоної" зони.

Як повідомляв портал Знай.ua, карантин в Україні з 1 серпня: кольорові зони, ослаблення та масові заходи — головні відповіді на важливі питання.

Також Знай.ua писав, МОЗ поділило світ на "червоне" та "зелене" - як зміниться життя українців у посткарантинний час