Тернопіль ″відвоював″ собі зелену зону, а загроза червоної нависла ще над двома містами

Через спалахи коронавірусу дві області можуть опинитися у "червоній" зоні карантину, а Тернопільська, сходе, "відвоювала" собі "зелену.
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов сказав, які регіони можуть потрапити до "червоної" зони карантину, а які до "зеленої".

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Дільничих замінять шерифи, яких фінансуватимуть українці: в МВД анонсували нову реформу поліції

В Міністерстві внутрішніх справ анонсували появу "місцевих шерифів".
В Україні дільничних інспекторів поліції планують замінити на поліцейських офіцерів громад, які працюватимуть за принципом шерифа. При цьому фінансування таких "шерифів" частково ляже на українців.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

ОБСЄ відзвітувала про перевірку Донбасу: чи дочекається Україна "режиму тиші"

27 липня, в Мінську Тристороння контактна група за участю України, Росії та ОБСЄ домовилася про "повне припинення вогню". Однак, буквально днями повернулася з інспекції місія ОБСЄ і надала звіт, в якому вказала, що "конфлікт на Донбасі не заморожено".

Місія ОБСЄ на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook
Місія ОБСЄ на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook

В Україні посилять увагу до найменш захищених українців: Мінсоцполітики назвало категорії, кому пощастить

Мінсоцполітики посилить увагу до якості соціальних послуг для найменш захищених громадян – людей похилого віку, осіб з інвалідністю, людей та сімей, яеі опинилися у складних життєвих обставинах. Про це повідомили у Мінсоцполітики.

Малозабезпечені, фото: youtube
Малозабезпечені, фото: youtube

На українських пляжах орудують цілі банди злочинців: тримайте речі міцніше

Переповнені вітчизняні курорти в ковідне літо стають Меккою для кримінального елементу, який також засидівся на карантині. Злодії, грабіжники, ґвалтівники, шахраї та інші "джентльмени удачі" підтягуються ближче до стомлених сонцем відпочиваючих. Як результат, в поліції констатують небувалий сплеск пляжної злочинності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше