Спека в Україні найближчими днями збережеться. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Метеоролог розповіла, що над Україною і більшою частиною Прибалтики встановився антициклон. Під впливом антициклону опиниться велика частина території України. Тому найближчим часом наша країна буде перебувати у відносно сухій атмосферній зоні.

Очікується, що дощів практично не буде.

Небо крізь крони - фото з відкритих джерел
Небо крізь крони - фото з відкритих джерел

Тим не менш, ймовірність опадів у деяких регіонах України все-таки зберігається. Зокрема, йдеться про Волинь, Рівненську, Житомирську, Хмельницьку, Сумську та Полтавську області. На ці регіони впливатиме атмосферний фронт, який прийде з Білорусі. У зв'язку з цим можливі короткочасні дощі з грозами. На решті території України буде сухо. Повітря прогріється до 26-30 градусів вище нуля на Заході і півночі України, на Півдні, Сході і в центрі стовпчики термометрів і зовсім можуть піднятися до 30 градусів вище нуля.

Жителям столиці слід прихопити з собою кепки і панамки. У Києві очікується ясна, сонячна і досить спекотна погода. Хмарність буде низька, а дощів і зовсім чекати не слід. Температура повітря в столиці прогріється до 28-30 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода на 6 серпня для всієї України: синоптик обіцяє грози і +35

Як повідомляє портал «Знай.uа» Погода в Україні на 6 серпня змусить розімліти від спеки-беріть панамки і водичку

Також «Знай.uа " писав, що Сильна спека допече українців: синоптик розповіла, коли повернуться дощі