У п'ятницю, 7 серпня, на території України прогнозується по-літньому спекотна погода. Проте в північних і центральних областях країни спеку розбавлять короткочасні грозові дощі.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що антициклон з центром над країнами Балтії визначатиме переважно суху погоду в Україні.

На Волині, Рівненщині, Житомирщині, у Хмельницькій, Сумській та Полтавській областях вдень є ймовірність короткочасних грозових дощів. Вітер очікується північно-східний, невеликий або помірний.

Температура повітря на Заході і Півночі країни складе +26 +32 градуси. При цьому на Півдні, на Сході і в більшості центральних областей – +29 +34 градуса.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Києві в п'ятницю буде хмарно, але без істотних опадів. Денна температура повітря в столиці буде в межах +28 +30 градусів.

Антициклон із дивнуватим ім"ям Detlef та з центром над країнами Балтії буде визначати переважно суху погоду в більшості...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 6 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

7 серпня відзначається Успіння правовірної Анни, матері Пресвятої Богородиці. У колишні часи помітили, яка погода на Анну до обіду, така зима до грудня; яка погода після обіду, така зима після грудня. Спостерігали в цей день за лелеками: якщо за тиждень перед Спасом лелеки почнуть готуватися до відльоту, то зима стане рано і буде морозна, а весна тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.