Карантин наклав свій відбиток на проведення часу українців і більшість із их навіть не планують літню відпустку.

Майже 70% українців залишилися без відпустки цього літа. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою Рейтинг 5 серпня 2020 року.

Дві третини українців цього літа не планують і не були у відпустці. Майже 10% опитаних виїжджали або планують поїхати за кордон. Решта хочуть відпочивати в Україні.

Згідно з даними дослідження, 16% опитаних вже були у відпустці влітку 2020 року, ще 18% планують його на це літо. У той же час 66% не планують і не були у відпустці.

Серед тих, хто вже був у відпустці або тільки планує її, 43% будуть проводити її в своєму населеному пункті і стільки ж - в іншому регіоні України, лише 9% виїжджали або планують поїхати за кордон. Тих, хто планує відпустку, відносно більше серед молодих і багатших.

Було опитано 2000 респондентів у віці від 18 років і старше. Аудиторія: населення України в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Донбасу і Криму.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у відпустку за кордон: які країни відкриті для українців

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні планують ввести "гібридну" декретну відпустку

Також Знай.uа писав, Україна оновила червоний список країн: куди ще можна поїхати у відпустку