9 серпня в Білорусі-день виборів. І ці вибори вже охрестили найскандальнішими. Повідомляється, що є реальні шанси на те, щоб в Республіці нарешті змінився президент. Можливі серйозні народні хвилювання. Тому столицю готують до можливих народних хвилювань. Користувачі активно публікують відео з тим, які "кошти" залучили до Мінська для "збереження правопорядку".

Користувачі публікують фотографії та відео військової техніки, яка прибуває на вулиці Мінська. У столиці Білорусі помічено кілька десятків військових вантажівок і автобусів з ОМОНом. Крім того, користувачі звертають увагу на величезну кількість автозаків і водометів. Також звернули увагу і на автомобілі з колючим дротом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також у Білорусі повідомляють, що чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко зараз перебуває за межами Мінська. За інформацією місцевих засобів масової інформації, Олександр Лукашенко покинув Мінськ під несхвальні сигнали автомобілів. Борт №1 президента Білорусі вже готовий до відльоту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шалені черги на КПП: рішення Кабміну змусило сотні людей терміново покинути анексований Крим.

Як повідомляв " Знай.ua", в Білорусі, де проходять вибори президента, "випадково" не працюють Telegram, YouTube і Instagram.

Знай.ua писав “Не потрібно рипатися”, — українців перестали пускати до Білорусі перед виборами.