Після нищівного вибуху в столиці Лівану Бейруті, який знищив майже половину міста, життя все одно не зупинилось. Так, у перші хвилини після вибуху на світ з’явився малюк.

Фото із розбомбленого пологового опублікували у соцмережі facebook.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Лікарня добряче постраждала від потужного вибуху. Однак лікаря це не зупинило. Він допоміг жінці народити неушкодженим малюка. На кадрах видно осколки вибитих вікон, лікар у бризках крові, розгублена і налякана породілля ще у кріслі після пологів, а новонароджений малюк вже на руках у турботливого лікаря.

"У Бейруті малюк народився через кілька хвилин після вибуху. Лікарня серйозно постраждала, але лікар все одно прийняв пологи", - йдеться у повідомленні.

У пологовій палаті все розтрощено - бруд, пил, розкидані інструменти - все як після вибуху. Як в такій ситуації лікар не розгубився і зробив свою справу - важко уявити. Але професіоналізм - це не пусті слова.

Як відомо, у столиці Лівану вже кілька днів тривають масові протести. Мітингувальники кидаються в поліцію камінням, та у відповідь застосовує сльозогінний газ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, після нищівного вибуху в Лівані, на одній з площ Бейрута з'явилася шибениця для політиків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що селітра, яка призвела до вибуху в Бейруті, повинна була стати вибухівкою в Африці.

Також портал "Знай.ua" писав, що медсестра врятувала дітей від вибуху в Бейруті-фото облетіло весь світ.