Після нищівного вибуху в Лівані, на одній з площ Бейрута з'явилася шибениця. Поки на ній вішають тільки картонні фігури політиків.

Читайте Знай в Google News!

У столиці Лівану вже кілька днів тривають масові протести. Мітингувальники кидаються в поліцію камінням, та у відповідь застосовує сльозогінний газ.

вибух у Бейруті, фото з Twitter
вибух у Бейруті, фото з Twitter

Позиція протестувальників дуже неоднорідна: одні виступають проти корупції і чинного уряду, інші скандують гасла проти Ізраїлю і США, треті — проти Ірану і "Хезболли".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Все це розгортається на тлі масштабної економічної кризи і бурхливої в країні гіперінфляції. На площі Бейрута сьогодні зібралися тисячі людей. Пряма трансляція:

Відомо, що напередодні тисячі людей вийшли на акцію протесту в столиці Лівану. У поліцію летять камені, та у відповідь розпорошує сльозогінний газ. Позиція мітингувальників неоднорідна: одні виступають проти уряду і корупції, другі — проти Ізраїлю і США, треті — проти Ірану і "Хезболли". Все це розгортається на тлі масштабної економічної кризи і бурхливої в країні гіперінфляції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, розкрито нечувані деталі про вибухівку з Бейрута - звідки її привезли і навіщо.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що селітра, яка призвела до вибуху в Бейруті, повинна була стати вибухівкою в Африці.

Також портал "Знай.ua" писав, що медсестра врятувала дітей від вибуху в Бейруті-фото облетіло весь світ.