9 серпня в Білорусі проходять вибори президента. Попередньо, екзит-пол показав перемогу" вічного " Лукашенка. У Мінську піднялися протести. На проспекті переможців автозак в'їхав у натовп протестувальників, двоє людей поранені, повідомляють видання МБХ медіа, TUT.BY, Медиазона.

За даними МБХ медіа автозак навмисно в'їхав у натовп, у спини протестувальників. Хто був за кермом-поки не відомо. Станом на 00: 00 10 серпня, одна людина без свідомості, в крові, її відвезли на "швидкій". У другого відкритий перелом-кістка стирчить прямо з п'яти. Його також терміново госпіталізували.

Також відомо, що ОМОН сім разів вистрілив по протестуючих холостими. Також силовики "випадково" запустили шумову гранату перед автомобілем медиків. Пізніше з'явилася інформація, що ОМОН стріляє по протестуючих гумовими кулями, кілька людей поранені в ноги.

TUT.BY пише, що коли автозак збив людину, що стояла на проїжджій частині в районі стели, до нього тут же підбігли люди. Їх стали закидати світлошумовими гранатами. 5-6 осіб винесли потерпілого, у нього серйозні травми. Приїхала "швидка". Натовп вигукував " вбивці!".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Силовики в Мінську почали штурм барикад, які збудували на проспекті мітингувальники. В той бік попрямувала колона спецтехніки, включили водомети, використовуються світлошумові гранати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, величезні черги на КПП: рішення Кабміну змусило сотні людей терміново покинути анексований Крим.

Як повідомляв " Знай.uа " в Білорусії, де проходять вибори президента, "випадково" не працюють Telegram, YouTube і Instagram.

Також Знай.ua писав “Не потрібно рипатися”, — українців перестали пускати до Білорусі перед виборами.