У вівторок, 11 серпня, майже по всій Україні прогнозується спекотна і дощова погода. У багатьох регіонах пройдуть грозові дощі, проте температура повітря залишатиметься високою. Середня температура повітря складе + 25 + 30 градусів.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що дощі з грозами через діяльність атмосферного фронту найбільш вірогідні на заході, півночі України та в приазов'ї.

Фронт буде рухатися на південний схід і протягом доби локальні дощі будуть тягнутися за ним, тому вони можливі практично всюди, але менших масштабах.

У Києві у вівторок буде найтепліший день за найближчий тиждень, максимально до + 28 градусів. При цьому в найближчі дні в столиці істотно похолодає.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Серпень вже почав не йти, а бігти. До кінця літа залишилося лише три уїк-енди! Тому кожен теплий день використовуємо...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 10 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

11 серпня відзначається день святого мученика Калинника. Наші предки стежили за вівсом на Калинника: якщо стиглий овес вдруге зазеленіє – осінь буде непогожою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.