Уряд Лівану в повному складі йде у відставку. Про це на засіданні парламенту заявив прем'єр-міністр країни Омар Караме.

До цього впродовж доби три міністри Лівану пішли у відставку, повідомляє Al Jazeera. Тепер весь уряд на тлі протестів вирішив піти у відставку повним складом.

Президент Лівану Еміль Лахуд прийняв відставку уряду. Він подякував Караме і його кабінет за роботу і попросив продовжувати виконувати свої обов'язки до тих пір, поки не буде сформований новий кабінет міністрів.

Нагадаємо, у Лівані загострюється політична криза після великого вибуху в Бейруті.

У суботу, 8 серпня, через чотири дні після страшного вибуху, який забрав життя великої кількості людей, скалічив тисячі і зруйнував будинки, машини і інфраструктуру всього міста, у Бейруті розпочались акції протесту.

Протестувальники висувають дві вимоги: покарати винних у вибуху, а також відставка чинної влади. Головне гасло протестувальників: “Революція”.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після потужного вибуху вулиці Бейруту заполонили протестувальники

Як повідомляв портал Знай.ua,Президент Лівану Мішель Аун припустив, що причиною потужного вибуху в Бейруті цілком могло бути "втручання ззовні", а саме ракетний удар чи бомба.

Також Знай.ua писав, до потужних вибухів, які днями прогриміли в Бейруті, можуть бути причетні російський бізнесмен Ігор Гричушкін і терористична організація "Хезболла".