Під посольством Білорусі в Києві розпочалась акція протесту "Живи Білорусь". Біля будівлі зібралася майже сотня небайдужих.

Читайте Знай в Google News!

За словами організаторів, вони будуть офіційно звертатися про невизнання результатів виборів президента Республіки Білорусь та щодо засудження вбивства і побиття громадян.

Протестуючі також закликають звернутися до міжнародних організацій та вимагати невідкладної реакції на події, що відбуваються в Білорусі. Вони закликають надати політичний притулок громадянам, які звернуться в посольство України в Республіці Білорусь.

У той же час до місця події прибули також і правоохоронці, озброєні табельною зброєю та гумовими кийками.

Як видно на опублікованому в Telegram-каналі PavlovskyNEWS відеоролику, мітингувальники почали палити фаєри і скандувати: "Верым, можам, пераможам!" і "Краіне свабоду - далоў Луку урода!".

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори президента в Білорусі закінчилися протестами і жорсткою відповіддю міліції

Як повідомляв портал Знай.ua, в Білорусі ОМОН почав затримувати протестувальників

Також Знай.ua писав, Лукашенко назвав українців "майданутими" і скинув провину за протести у Білорусі