Шмигаль пояснив, як проходитиме навчання з 1 вересня в "червоних зонах" карантину

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що при нововведеній формі використання чотирьох зон школи будуть закриватися в "червоній" зоні так само, як і під час епідемії сезонного грипу.

Читайте Знай в Google News!

Школи під час карантину, скріншот з відео
Школи під час карантину, скріншот з відео

Глава МОН Шкарлет спіймався на плагіаті – у псевдовченого майже 90% збігів

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

У наукових роботах виконувача обов'язків міністра освіти і науки Сергія Шкарлета знайшли ознаки плагіату. Так, в одній з його докторських дисертацій виявилося 87,5% збігів з роботами інших фахівців.

Сергій Шкарлет
Сергій Шкарлет / Фото: Фейсбук

Через кордон з Білоруссю обмежили пропуск людей: що відбувається

На українсько-білоруському кордоні тимчасово призупинили сезонний пропуск жителів прикордоння для збору дикорослі. У понеділок, 10 серпня, о 22.00 тимчасово призупинили пропуск жителів прикордонних районів для збору грибів, ягід, лікарських рослин та інших дикорослі.

Гігантська хмара попелу: прокинувся вулкан, який спав 400 років

В Індонезії вдруге за три дні активізувався вулкан на острові Суматра. Жертв наразі немає. На індонезійському острові Суматра почалося виверження стратовулкана Синабунг. Вулкан викинув у небо гігантську хмару попелу - приблизно 5 км в діаметрі і близько 2,5 км у висоту.

Польща пом'якшує карантин для українців: про які зміни потрібно знати

Польща послаблює карантинні заборони для українців з 10 серпня. У посольстві України повідомили, що деякі заборони для громадян, які прибувають у сусідню країну, будуть зняті. Так, з 10 серпня буде дозволено не проходити обсервацію громадянам України, які прибувають в країну на літаках.

аеропорт, фото Pxhere
аеропорт, фото Pxhere