Міністерством соціальної політики та держпідприємством "Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України" переведено в електронну форму Єдиний реєстр одержувачів гуманітарної допомоги.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінсоцполітики в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Розроблений інтерфейс дозволить спростити доступ користувачів до Єдиного реєстру одержувачів гуманітарної допомоги з можливістю безкоштовного пошуку відомостей за найменуванням, місцезнаходженням, кодом ЄДРПОУ та іншими даними одержувача гуманітарної допомоги", - сказано в повідомленні.

посилки
посилки

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це перший етап впровадження автоматизованої системи реєстрації гуманітарної допомоги, згідно з проектом постанови Кабінету Міністрів України "Деякі питання організації ведення автоматизованої системи реєстрації гуманітарної допомоги".

Передбачається, що будуть створені єдина інформаційна система ведення Єдиного реєстру одержувачів гуманітарної допомоги, Реєстр вантажів (товарів), коштів, у тому числі в іноземній валюті, виконаних робіт, наданих послуг гуманітарною допомогою, а також контроль за її цільовим використанням.

Єдиний реєстр одержувачів гуманітарної допомоги є загальнодоступним за посиланням.

⚡️Міністерством соціальної політики України та Державним підприємством ,,Інформаційно-обчислювальний центр...

Geplaatst door Міністерство соціальної політики України op Dinsdag 11 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кабмін затвердив постанову № 632, яка дозволяє штучно збільшити середній дохід сім'ї. Через це сім'я отримає соцдопомогу значно меншого розміру, або ж взагалі позбудеться її.

Як повідомляв портал Знай.uа, у 2021-му році в Україні планується чергове підвищення пенсій, але торкнеться воно далеко не всіх.

Також портал Знай.uа писав, яку мінімалку отримуватимуть бюджетники і чиновники.