Українців змусять "скинутися" по 4 тисячі до Пенсійного Фонду: за що доведеться платити

Через дефіцит Пенсійного фонду кожен українець виплатить по 4,1 тисячі гривень. Цими вихідними до Ради було подано проєкт бюджету України, згідно з яким дефіцит Пенсійного у 2020-му становитиме рекордні 172,5 млрд грн. Якщо цю суму розділити на всіх українців, кожен заплатить своїми податками по 4,1 тис. грн.

Читайте Знай в Google News!

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

У Білорусі по противниках Лукашенка відкрили вогонь: "це не ОМОН, це російські спецслужби"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Український блогер і психотерапевт Ольга Демчук розповіла про те, що відбувається зараз в Білорусі. Вона заявила, що розмовляла телефоном з друзями з Мінська, які розповіли їй страшні речі. За словами Демчук, на вулицях столиці Білорусі відбувається справжній розстріл. Вона стверджує, що там не тільки поліція і ОМОН, а й навіть приєдналися російські спецслужби.

Фото Tut.by
Фото Tut.by

Від Чехії та Польщі до Білорусі та Туреччини: які країни разом з Україною потрапили в "зелену зону" карантину

Згідно з новим списком, в Україні за останні два тижні захворюваність коронавірусною інфекцією склала 38,10 осіб на 100 000 населення, що дозволило внести Україну до "зеленої" зони. Попри антирекорди COVID-19, Міністерство охорони здоров'я віднесло Україну до "зеленої" зони.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

"Шкода Притулу": українці відреагували на висунення чергового коміка

Як відомо, шоумен, телеведучий і комік Сергій Притула став кандидатом у мери Києва від "Голосу". Голова партії Кіра Рудик офіційно представила кандидата на вибори Київського міського голови під час презентації активу "голосу" у вівторок, 11 серпня.

Сергій Притула, фото з Facebook "Голосу"
Сергій Притула, фото з Facebook "Голосу"

Китай залишився без знаменитої стіни — пережила століття, звалилася в один день

У Китаї стався інцидент, через який постраждали люди. У місті Сіань сталося обвалення кріпосної стіни, яка була однією з місцевих визначних пам'яток. Сіань-колишня фортеця, якій налічується понад 3 тисяч років. Фортечна стіна орієнтовно була зведена у XV столітті, і успішно стояла близько 600 років.

Обвалення стіни в Китаї, скріншот
Обвалення стіни в Китаї, скріншот