У четвер, 13 серпня, на території України прогнозується тепла і сонячна погода з незначною хмарністю. Середня температура повітря в країні опуститься на кілька градусів, оскільки з півночі прийде тепла повітряна маса.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що така прохолодна погода триватиме в Україні весь тиждень.

Найтеплішим регіоном країни стане Південь. Там температура повітря буде в межах +25 +28 градусів. У всіх областях – переважно сухо.

Тепло очікується також на Заході – +22 +25 градусів. На Закарпатті ще вище – +26 +28 градусів. Прохолода прийде на Схід і в Центр – +20 +24 градуси. В окремих областях температура опуститься до + 19 градусів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У Києві в середу буде сонячно, місцями хмарно, але без опадів. Температура повітря в столиці зупиниться на комфортному рівні +20 +22 градуси.

В Україну зайшла свіжа повітряна маса північного походження. Одразу на тонкі простирадла вночі захотілося ще й...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 12 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

13 серпня відзначається день пам'яті праведника Євдокима. У колишні часи наші предки стежили на Євдокима за сходом: якщо сонце при сході яскраво-червоне і незабаром ховається в хмари – можна чекати дощу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.