У Сполучених Штатах Америки сталася справжня трагедія, яка може обернутися психологічними травмами для дітей і довгими роками жахыть для родичів цілої родини. Так, в штаті Флорида жінку жорстоко вбили в той час, коли її 10-річна донька була на онлайн-уроці в сервісі Zoom.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з американських телеканалів.

За інформацією журналістів, дану сцену бачили інші п'ятеро дітей, які були в будинку. За словами поліції, стрілянина сталася у вівторок о 08:00 за місцевим часом (13: 00 за Гринвічем) в Індіантауні.

Поліція США, фото: gettyimages
Поліція США, фото: gettyimages

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Флорида - один з найпостраждаліших від коронавірусу штатів США. Тут зафіксували понад 542 тисячі випадків інфекції. Тому багато шкіл перейшли на онлайн-навчання.

Так, 27-річного Дональда Вільямса заарештували після того, як він зник з місця злочину на велосипеді. За даними шерифа округу, 32-річну Марібель Росадо Моралес вбили на очах у її чотирьох дітей і двох молодших кузенів. На прес-конференції шериф Вільям Снайдер сказав, що Вільямс прийшов, щоб поговорити зі своєю колишньою подругою по якомусь відео в Facebook.

Вчитель, за його словами, "почув шум, ненормативну лексику і зрозумів, що це домашня сварка". Учитель сказав, що вимкнув звук, щоб інші діти не почули скандал. Після цього він побачив, як 10-річна дівчинка закрила вуха руками. Він додав, що екран відразу ж потемнів після реакції дитини, тому що, як виявилося, в комп'ютер потрапила куля.

Дональд Вільямс зник з місця злочину на велосипеді, а потім сів у міський автобус. Після того як він зажадав, щоб водій відвіз його в район, який не входить в маршрут автобуса, той викликав поліцію. За словами шерифа, Вільямс вже повністю визнав свою провину. Йому пред'явлено звинувачення у вбивстві і в кількох інших кримінальних злочинах, зокрема в незаконному зберіганні зброї.

Шериф сказав, що йому також пред'явлено звинувачення в збройній крадіжці зі зломом і збройному вторгненні в будинок. Крім того, можуть бути додаткові покарання за присутність дітей на злочині. За словами слідчих, Департаменту у справах дітей і сімей Флориди доручать знайти нові сім'ї для дітей жертви, яким від 10 до 17 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, харків'янин загинув в результаті жахливого вибуху, тіло збирали по частинах.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві дитина розстріляла чоловіка.

Знай.uа писав, у Дніпрі неадекватна мати молилася з дітьми і покусала копів: "пішов геть, диявол!".