Звернувшись до начальника відділу освіти Шкільна директриса була звинувачена в провокації. В українських школах досі не було вирішено питання з прибиранням в класах, так як не скрізь вистачає обслуговуючого персоналу. Про це вона написала в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Іноді цим займалися самі учні, проте батьки 8-11х класів однієї зі шкіл вирішили написати заяву про недопущення подібного, зібравши при цьому всі нормативні документи. Директор же підтримав їх рішення і додатково звернулася до начальника відділу освіти, щоб домогтися додаткового фінансування 0.33 ставки технічного персоналу.

Заява директора, скріншот: Facebook
Заява директора, скріншот: Facebook

У відповідь вона отримала обурення і звинувачення в підбурюванні батьків. Багато з вчителів, і батьків підтримали директрису і подякували в сміливості і її позиції. Але вона все одно вирішила не розголошувати особисту інформацію і дані про школу, так як в минулому керівниця школи вже стикалася з негативним досвідом в подібній ситуації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Деякі користувачі висловлюють бажання в переведенні своїх дітей в школу, в якій жінка займає посаду директора, так як, за їхніми словами, подібна тверда позиція є великою рідкістю. А хтось навіть запропонував зняти документальний фільм про подібну ситуацію, щоб батьки дізналися про те, що шкільні класи повинні забиратися прибиральницями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчителям пообіцяли доплату за дистанційне навчання, кому і скільки нарахують надбавки

Як повідомляв "Знай.ua", старт прийому документів до ВНЗ: головні підказки від Міносвіти для українських абітурієнтів.

Знай.ua писав, вчителі подумають, що двоїться в очах - школа готується прийняти відразу 18 близнюків.