Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов розповів про нові правила професійних медоглядів. Чиновник зазначив, що під час пандемії COVID-19 проходження медичних оглядів більше необов'язково. Навіть якщо законодавство вимагає обов'язкового проходження медогляду для тієї чи іншої посади, його можна буде пройти пізніше.

Степанов зазначив, що під час дії карантину проходження медоглядів заборонено. Ця вимога поширюється навіть на обов'язкові медичні огляди. Степанов підкреслив, що це необхідний захід для того щоб знизити ризики захворювання COVID-19, оскільки в лікарнях ймовірність заразитися вірусом досить висока.

Ще 22 квітня на сайті Кабінету Міністрів було опубліковано постанову №291, згідно з якою забороняється проведення медичних оглядів для населення. Згідно з цим документом, на час встановлення карантину і протягом 30 днів після зняття обмежень проведення медичних оглядів для населення припиняється. Обов'язкові медогляди також переносяться на посткарантинний період.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Київ ризикує опинитися в" червоній " зоні карантину.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям пропонують схеми для виїзду в ЄС.

Також "Знай.uа" писав, що Бельгія комплексно підійшла до питання захисту від вірусу.