У п'ятницю, 14 серпня, майже по всій Україні погода буде комфортною і сухою. Тільки на Сході країни можливі короткочасні дощ.

Читайте Знай в Google News!

Синоптики Укргідрометцентру попереджають, що найхолодніше буде на Сумщині. Там стовпчики термометра покажуть + 19 + 21 градус. Найтепліше буде в південних і західних областях – +24 +28 градусів. На решті території трохи свіже – +20 +25 градусів.

На Маковія в Україні буде красива комфортна погода, зазначила синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"На значній частині території дощі малоймовірні, тільки в Сумській, Полтавській та Харківській областях пройдуть окремі грозові дощі. Вітер буде переважно північний, в західних областях - південно-східний, невеликий або помірний", - написала вона.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

У Києві в п'ятницю очікується тепла і суха погода. Температура повітря в столиці складе +21 +23 градуси.

На Маковія в Україні буде красива комфортна погода. На значній частині території дощі малоймовірні, лише у Сумській,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 13 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

14 серпня відзначається свято Походження Хреста Господнього (Перший Спас). Наші предки говорили, що у Спаса всього в запасі: і дощ, і вітер, тобто погоду передбачити було складно. З цього дня починаються проводи літа, може бути перший ранній нічний заморозок, початок холодних ріс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.