Олександр Лукашенко намагається загрібати жар чужими руками - спочатку він змусив вибачатися перед людьми главу МВС, тепер до білорусів звернулася глава нижньої палати Парламенту.

Читайте Знай в Google News!

Схоже, що вперше за час свого президентства Лукашенко злякався. Не людей - на них йому плювати. "Бацька" злякавя втратити владу і контроль над ними. Про це свідчать останні дії керівництва країни.

У четвер, 13 серпня, який став четвертим днем протистоянь білоруського народу тиранії Лукашенка, глава МВС Білорусі Юрій Караєв раптом вирішив вибачитися перед побитим громадянами.

І хоча вибачення стосувались лише тих, які "випадково потрапили під роздачу", навряд чи без погодження з Лукашенком Караєв зробив би таку публічну заяву.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Перед тими, хто опинився поруч і не пішов вчасно і не встиг вчасно відскочити. Перед цими людьми, яким дісталося, за це, як зараз кажуть, насильство я, як командир, як начальник хочу відповідальність взяти на себе, повинен взяти на себе. Вибачитися чисто по-людськи перед цими людьми ", - сказав Караєв в ефірі телеканалу ОНТ.

Через пару годин після заяви Караєва, до людей звернулася глава нижньої палати Парламенту Наталя Кочанова і заявила, що Лукашенко ніби-то доручив розібратися з масовими затриманнями учасників акцій протесту.

"Президент почув думку трудових колективів і доручив розібратися з усіма фактами затримань. Нам не потрібна бійка. Чи не потрібна війна". - Наталя Кочанова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, затримані в Білорусі противники Лукашенка розповіли про знущання

Як повідомляв портал Знай.ua, відеокадри з постраждалим в Білорусі шокували користувачів мережі

Також Знай.ua писав, білоруські силовики напали на українців