Будинок площею понад дві тисячі квадратних метрів, розташований на площі в 90 соток в районі підмосковної Балашихи уже прибрали з продажу. Резиденція зазначена на балансі білоруської держкомпанії "Нафтан", яку "пов'язують з чинним президентом Білорусі Олександром Лукашенком".

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє видання "Собеседник", ймовірна резиденція Лукашенка коштує 267 мільйонів рублів. Дача згадується, як пансіонат, який здається в оренду вищому керівництву Білорусі.

Олександр Лукашенко, скріншот з відео
Олександр Лукашенко, скріншот з відео

Триповерховий цегляний будинок площею 2156 квадратних метрів оснащений сауною, басейном, більярдним залом, кухнею з професійним обладнанням, просторою їдальнею, камінним залом, залом для проведення засідань, 14 окремими спальнями (номерами) з санвузлами, міською каналізацією, відеоспостереженням всього периметра, протипожежною сигналізацією та артезіанською свердловиною.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Маєток з гостьовим будинком потопає в зелені і знаходиться у відомому стародачному місці, розташованому на ділянці 90 соток всього за п'ять кілометрів від Москви, ділянка потопає у хвойних деревах, дуже тихе, екологічне місце. Будинок з капітальними монолітними стінами, мідний дах, ліфт, мармурові підлоги", — зазначалося у вже неактуальному оголошенні на сайті продажу.

Зазначається, що "Нафтан" намагається продати актив вже близько року і досі не міг знайти жодного покупця на резиденцію. Вартість лота в рублях компанія оцінювала у 267 мільйонів. Видання зазначає, що тимчасова відмова від продажу може бути пов'язана з можливою втечею Олександра Лукашенка в Росію.

Ймовірна дача Лукашенка у Підмосков'ї, фото: lenta.ru
Ймовірна дача Лукашенка у Підмосков'ї, фото: lenta.ru

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кондратюк дав характеристику "новим обличчям" з команди Зеленського: "Вчитися треба після, а не до?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "Дещо запізнилися"