В Києві запроваджують жорсткий карантин

Київський міський голова Віталій Кличко пояснив нові правила карантину у Києві. Так, щоденно в столиці фіксують близько 150 нових хворих на коронавірус - і нині лікарні заповнені більше ніж на 50%, а тому місто отримала статус “жовтої” карантинної зони.

"Бацька" збирається втікати? Резиденцію Лукашенка у Підмосков'ї передумали продавати

Будинок площею понад дві тисячі квадратних метрів, розташований на площі в 90 соток в районі підмосковної Балашихи уже прибрали з продажу. Резиденція зазначена на балансі білоруської держкомпанії "Нафтан", яку "пов'язують з чинним президентом Білорусі Олександром Лукашенком".

Той самий Тітушко зробив кар'єру - вже на посаді віцепрезидента

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Спортсмен і правопорушник Вадим Тітушко, чиє прізвище стало назвою для найманих атлетичних молодиків, які здійснюють провокації і насильницькі дії на протестних акціях, став віцепрезидентом Української Федерації Змішаних Бойових Мистецтв (UFMMA) у Київській області.

В Одесі через брак уваги охоронець "замінував" аеропорт

В одеському аеропорту стався інцидент з замінуванням. 52-річний чоловік, який працює охоронцем в Одеському аеропорту, особисто подзвонив в поліцію і повідомив про мінування місцевого летовища. Крім того, він погрожував підірвати пасажирський комплекс.

Українців, яким світила в’язниця у Білорусі, вдалося врятувати: "Випустили"

Посольство України в Білорусі спрямувало до білоруського МЗС дві ноти з приводу затриманих українських правозахисників у Мінську. Згодом поступила інформація, що затримані у Білорусі Євген Васильєв та Костянтин Рєуцький на свободі.