Відомий американський актор, зірка Голлівуду Чак Норріс записав відеозвернення до білоруського президента Олександра Лукашенка, якого нещодавно оголосили переможцем на президентських виборах у Білорусі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відео, яке Чак Норріс сам опублікував в соціальних мережах.

"Я б хотів сказати кілька слів Саші на прізвисько "Саша нуль відсотків" і "Містер тарган". Ти знаєш, коли я нарізаю цибулю, то плачу не я, плаче цибуля. Тому якщо ти не припинеш робити те, що робиш зараз, я приїду в одну з твоїх резиденцій і змушу тебе плакати", - заявив Чак Норріс.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Якщо я ріжу цибулю, цибуля плаче", - пожартував Норріс. Ця фраза є відсилкою до популярних фраз, що стали причиною сплеску популярності актора кілька років тому: ролі "брутальних" персонажів бойовиків надихнули інтернет-користувачів придумувати іронічні "факти" про Чака Норріса, що натякають на його надлюдські здібності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Україна в прольоті: Лукашенко відправив російських бойовиків Путіну.

Як повідомляв Знай.uа, читала з листочка під наглядом силовиків: голова ЦВК Білорусі розповіла, як було записне "зрадницьке" відео Тихановської.

Знай.uа писав, Лукашенко догрався: всі 27 країн Євросоюзу визнали вибори в Білорусі сфальсифікованими і готують санкції.