У п'ятницю, 14 серпня, між президентом Росії Володимиром Путіним і главою Білорусі Олександром Лукашенком відбулася телефонна розмова. Однак ЗМІ не повідомили, про що говорили лідери двох країн. Тільки в суботу, 15 серпня, з'явився перший офіційний коментар. Прес-служба Кремля прокоментувала спілкування Путіна і Лукашенка.

Представники прес-служби заявили, що телефонна розмова стосувалася поточної ситуації в Білорусі. Лукашенко запевнив, що все знаходиться під контролем, і проблема буде вирішена Путін, у свою чергу, висловив упевненість, що "деструктивні сили" в Білорусі не стануть на шляху до реалізації положень Договору про союзну державу.

Крім того, Лукашенко і Путін обговорили можливість повернення затриманих бійців "ПВК Вагнер". Прес-служба Кремля заявила, що"дана позитивна оцінка взаємодії профільних комітетів з цього питання".Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що повернення заарештованих військовослужбовців ПВК "Вагнер" до Росії призведе до трагічних наслідків для Білорусі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 2,3 мільйона за удари кийком по полотну: картина Лоскутова "Білорусь" продана в благодійних цілях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв " Знай.ua", на Донбасі під час " режиму тиші" чути тільки провокації: ЗСУ у відповідь мовчать.

Знай.ua писав, санкційний "кошик" для Лукашенка, ковидний удар по гривні і поворот у справі Шеремета — головне за ніч.